Reklama / Advertisement

Radio Glas Krajine

Radio Glas Krajine
Ukoliko stanica ne radi pogledajte sledeće Uputstvo.
Windows Media Player
VLC Player
HTML5 Player

Označite bilo koju reč, a zatim kliknite ovde da nas obavestite. NAPOMENA: Pre nego što prijavite neispravnost molimo Vas da pročitate Uputstvo.

Radio Glas Krajine, Uživo, Australija – Osnovan 2004. godine sa ciljem da ujedini sve krajisnike sirom svijeta, ovim putem, barem preko interneta kada vec ne moze na jednoj teritoriji.
Prije svega cilj nam je da se ocuva nasa kultura, vjera i tradicija.
Poslije svega sto je nas narod prosao, svih muka i patnji, ne preostaje mu nista drugo vec da nastavi da se bori u tudjem svijetu, sticajuci iznova ono sto je vec imao ali uprkos tome ne treba zaboraviti svoje obicaje i vjeru, a zato smo mi tu da koliko toliko kroz nasu dobru krajisku muziku podsjetimo vas na sve ono lijepo i dobro sto smo ostavili.
Lose nikad ne treba pamtiti ali ono dobro, uvijek mora ostati u nasim srcima kroz sta god prolazili, zato smo tu 24 casa, 7 dana u nedjelji pustajuci vam muziku koja ce vas vratiti u sve ljepote nasih rodnih krajeva.
Radio Glas Krajine možete slušati uživo preko interneta, na portalu UzivoRadio.NET, a takođe i preko player-a Winamp, Windows Media Player i Real Player.

http://www.krajina-cafe.net/
▼▼▼ Pratite nas na G+, FB i Twitter-u i budite uvek u toku. Hvala! ▼▼▼

Pritisnite CTRL+D na tastaturi da dodate u Bookmarks/Favorites.
Reklama / Advertisement

Ostavite komentar

2 komentara

  1. super ste

  2. jedino da kazem …hvala vam mnogo
    SRECNO……..