Reklama / Advertisement

Radio Sunce Split

Radio Sunce Split
Ne startuje automatski, kliknite na Play da biste slušali. Pogledajte Uputstvo.
▼▼▼ Ocenite ispod i / ili ostavite Vaš komentar. ▼▼▼
3 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosek: 5,00 od 5)
Loading...

Radio Sunce Split – Splitska neprofitna radio postaja Sunce emitira program od 2010. godine, a nastala je kao projekat u borbi protiv raka, pokrenut od strane Županijske lige protiv raka. Prvi je obrazovni radio koji se na ovim prostorima sustavno bavi zdravljem. Slušajte na 92.9 MHz, kao i online preko neta.

http://radiosunce.com.hr/
Google preporuka
Dodajte prečicu (ikonicu) na Vaš desktop. Pogledajte kratko uputstvo

Pritisnite CTRL+D na tastaturi da dodate u Bookmarks/Favorites.
Reklama / Advertisement

Pratite nas na G+, Facebooku i Twitteru

Ostavite komentar

U polje ispod upišite brojeve koje vidite. * Trenutni brojevi su nevažeći. Kliknite ispod na dugme za osvežavanje da prikažete nove, validne brojeve.

5 komentara

  1. Puno lipih pozdrava iz rusije, najbolji radio u okolici i sirom svita :)

  2. Sramota je kako izgovarate strane riječi ili nazive. Ako nešto ne znate može se pitati, to je manja sramota nego ime iz Madame Butterfly koje se piše „cio cio san“ čitati doslovno fonetski. Potrebno je imati minimum znanja iz te materije da se zna da se dotična zove Ćo Ćo San.To znaju djeca iz osnovne škole. Možete zamisliti kako to zvuči kada na radiju ženski glas u petak 10. travnja oko 17.45 izgovori cio cio san spominjući izvedbu spomenute opere u HNK Split. Uključite malo strasti i pameti bit će bolje svima pa i vama.
    Pozdrav
    Slušatelj Ivan Ivić

  3. Najbolji ste puno stare dobre glazbe i još više korisnih savjeta o zdravlju bez dosadnih reklama samo tako …puno uspjeha u daljnem radu!

  4. Pozdrav iz Kine (Fang Cheng) od ispacenih pomoraca koji vas redovno slusaju, ovdi je isto sparina, pijemo, pišamo kako ste naveli i patimo za nason lipon dalmacijon :D

  5. radio sunce split nemogu otvorit u niti jednom formatu, wma,wmp,vlc, zasto????