Reklama / Advertisement

Uputstvo

VAŽNA NAPOMENA: Poštovani posetioci, izvešene su neke izmene na sajtu, promenjen je i player, pa ukoliko i dalje imate problema sa pravilnim prikazom ili slušanjem obrišite keš iz Vašeg web pregledača i osvežite stranicu klikom na reload dugme ili pritiskom na funkcijski taster F5 ili kombinaciju tastera Shift + F5. Hvala na razumevanju.

Radio stanice se ne pokreću automatski, kliknite Play.

Ukoliko imate problema sa slušanjem pojedinih radio stanica, na nekim od web pregledača, pogledajte sledeće kratko uputstvo. Ukoliko je radio stanica aktivna ovo će Vam pomoći u većini slučajeva.

Za neke radio stanice možda je potrebno primeniti uputstvo ispod.

Ukoliko mislite da ne radi, možete prijaviti problem klikom na odgovarajući link ispod playera.

Google Chrome

Mozilla Firefox

Opera

Vivaldi

Microsoft Edge

Ukoliko koristite Microsoft Edge za neke radio stanice potrebno je uraditi i sledeće:

Potrudite se da uvek, ukoliko je to moguće, imate najnovije verzije web pregledača. Većina ima automatska ažuriranja na najnovije verzije. Problem može biti ukoliko koristite neki od zastarelih operativnih sistema, pa samim tim i zasterele pregledače, koji ne podržavaju najnovije web standarde.

Onog trenutka kad emitovanje radio stanica bude išlo preko https protokola nestaće i ovi problemi. Ali, to se, verovatno, neće desiti uskoro.

Ostale napomene

Ukoliko i dalje imate problema sa slušanjem na našem portalu, molimo Vas da nas kontaktirate.
U tom slučaju navedite koji operativni sistem koristite, web pregledač i sl.

Za većinu radio stanica možete preuzeti stream i slušati u nekom od playera na Vašem kompjuteru.

Imajte na umu da određene radio stanice mogu privremeno biti nedostupne usled opterećenja streaming servera (dostignut maksimalan broj slušalaca) ili usled drugih problema na koje naš portal ne može da utiče.

Ako neka stanica duže vremena nije dostupna za slušanje, molimo Vas da nam prijavite problem, jer se dešava da radio stanice povremeno promene streaming server, a da nas blagovremeno ne obaveste.

(Uputstvo je poslednji put ažurirano 06.02.2018.)

Reklama / Advertisement