Extra Radio Mladenovac

Oglasi / Advertisements
Extra Radio Mladenovac
Ocena: 5 | Broj glasova: 1
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Prikaži zvanični sajt

Dobro došli na Extra Radio Mladenovac, staro mesto za nova slušanja, uživo putem interneta i preko 107.5 MHz FM. Slušajte muzički i zabavni program. Član radio mreže “Fabrika dobre zabave”.

Oglasi / Advertisements
Pritisnite CTRL/CMD+D na tastaturi da biste dodali u Bookmarks/Favorites.

Komentari za Extra Radio Mladenovac

Ostavite komentar

1 komentar

Pomoc iz Cikaga! Maske za Srbiju!
Djordje Nikolic, srpski dobrotvor iz Cikaga poslao pomoc

Djordje Nikolic, nas poznati srpski pesnik i privrednik iz Cikaga, na samom pocetku ove svetske virusne tragedije, kupio je zastitne 3M N95 maske preko americkih firmi koje prodaju na veliko, sa zeljom da maske razdeli onima koji nemaju, koji ne mogu da kupe, a prvenstveno da posalje u Srbiju, da se narod, koliko toliko, zastiti.
S obzirom na opasnost koja preti svetu od Corona19 virusa, g. Nikolic je zvao poznanike i prijatelje u Srbiji, zvao je beogradske apoteke i raspitivao se da li imaju maske, da li se prodaju, da li uopste narod moze da kupi maske da bi se zastitio od nevolje koja je se nadnela na ceo svet. Posto je skoro svuda dobijao negativan odgovor tj. da maski nema “ni za lek”, g. Nikolic je u veci broj paketa spakovao nesto manje od 2,000 3M N95 maski i avionom na razne adrese poslao za Srbiju! Nazalost, u medjuvremenu je doslo do zabrane avionskih letova. Maske su dobili neki kojima su poslate.
Sto je jos interesantno i iznenadjujuce za Ameriku, je da u nekim americkim bolnicama postoji nestasica medecinske opreme, jer se nisu na vreme pripremili za ovaj strasni talas virusa. Neke bolnice poslale su javni apel, molbu, za pomoc u opremi, i u maskama! Djordje Nikolic je se, naravno, odazvao toj molbi, pa je velikoj bolnici u Cikagu, Northwestern, anonimno poklonio veci broj ovih 3M N95 maski. Preostali deo maski je sa svojom sestrom, Dragicom Milosevic, poklonio/razdelio raznim ustanovama, starackim domovima i narodu.
Djordje Nikolic je poznat po svome dobrocinstvu, po tome da svakome kome je pomoc potrebna, pruza ruku i pomoc daje, sto smo tokom godina imali priliku da cujemo, vidimo i saznamo. Djordje je veliki dobrotvor srpskih crkava u Srbiji i u svetu.
Dobar covek, rodoljub, Djordje Nikolic Srbiju nosi u srcu i Srbiju voli! Cestitamo!
SerbPressCenter