Reklama / Advertisement

Radio Lexero Brčko

Radio Lexero Brčko
Ne startuje automatski, kliknite na Play da biste slušali. Pogledajte Uputstvo.
▼▼▼ Ocenite ispod i / ili ostavite Vaš komentar. ▼▼▼
3 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosek: 5,00 od 5)
Loading...

Radio Lexero Brčko služi za zabavu, druženje i upoznavanje. Svakim danom od 22:00, uz toleranciju od 20 min, možete naručivati muzičke želje. U roku od 2 sata imate pravo na 5 pjesama, ukoliko nismo u mogućnosti da vam ispunimo neku od pjesama ista biće zamijenjena ili po mogućnosti od vas će biti zatražena zamjena. Zbog velike gužve sa muzičkim željama molimo vas za malo strpljenja. Na našem radiju se emituju samo narodna i zabavna muzika, osim posebne emisije kada emitujemo samo izvornu muziku. Za sve dalje informacije i pitanja obratite nam se putem kontakt forme.

Za naručivanje muzičke želje potrebno je da ispunite formular na zvaničnom sajtu radio stanice i pošaljete – ukoliko dobijete povratnu poruku u kojoj piše „Uspješno ste naručili muzičku“ onda je na vama da čekate dok ne bude emitovana, a ukoliko dobijete poruku različitu od prethodne znači da nešto niste dobro obavili pa pokušajte ponovo.

https://sencyking.wixsite.com/radio-lexero-brcko
Google preporuka
Dodajte prečicu (ikonicu) na Vaš desktop. Pogledajte kratko uputstvo

Pritisnite CTRL+D na tastaturi da dodate u Bookmarks/Favorites.
Reklama / Advertisement

Pratite nas na G+, Facebooku i Twitteru

Ostavite komentar

U polje ispod upišite brojeve koje vidite. * Trenutni brojevi su nevažeći. Kliknite ispod na dugme za osvežavanje da prikažete nove, validne brojeve.