Reklama / Advertisement

Radio Maglaj

Radio Maglaj
Ne startuje automatski, kliknite na Play da biste slušali. Pogledajte Uputstvo.
▼▼▼ Ocenite ispod i / ili ostavite Vaš komentar. ▼▼▼
0 ocena, prosek: 0/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)
Loading...

Radio Maglaj je dio RTV Maglaj i u eteru je od 1971. godine, putem frekvencije 94 MHz (signalom pokriva Maglaj, Žepče, Zavidoviće, Doboj – jug i velike djelove Doboja i Tešnja). Emituje domaću i stranu muziku, kao i informativni program.

http://www.rtv-maglaj.com/
Google preporuka
Dodajte prečicu (ikonicu) na Vaš desktop. Pogledajte kratko uputstvo

Pritisnite CTRL+D na tastaturi da dodate u Bookmarks/Favorites.
Reklama / Advertisement

Pratite nas na G+, Facebooku i Twitteru

Ostavite komentar

U polje ispod upišite brojeve koje vidite. * Trenutni brojevi su nevažeći. Kliknite ispod na dugme za osvežavanje da prikažete nove, validne brojeve.

Jedan komentar

  1. Dragi prijatelji iz radio Maglaja hteo bi da pokrenem jedan predlog.Ja zivim u Beogradu ali zbog svoga bivseg komandira Smajic Azura pratim i zbivanja u Maglaju.Ja sam srbin ali taj covek me je naucijo mnogim stvarima tako da njegova rec ima vecu tezinu nego svih politicara iz Bosne i Srbije zajedno.Posto sam bio aktivni podoficir u Srpskoj vosci,uvek sam se secao njrgovih reci da je najteze biti covek.Kad SMO SE SRELI NA PROSLAVI 30G od mature raportirao sam da ga nismo izbrukali.Rekao je da zna i da je ponosan na nas.Smajic Azur je covek velikih vrednosti moralnih i ljudski,sa velikim iskustvom u komandovanju i rukovodjenju pa je moj predlog da ga predlozim za Gradonacelnika Maglaja.Ako vam se moja ideja svidja ili zelite jos neko objasnjenje mozete me kontaktirati 00381643227740.Moj predlog je zasnovan da bude bolje celom Maglaju