Reklama / Advertisement

Radio MB Dizajn Studio

Radio MB Dizajn Studio
Ne startuje automatski, kliknite na Play da biste slušali. Pogledajte Uputstvo.
▼▼▼ Ocenite ispod i / ili ostavite Vaš komentar. ▼▼▼
4 ocena, prosek: 3.75/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosek: 3,75 od 5)
Loading...

Radio MB Dizajn Studio, Bosanski Šamac – Radio za svu naciju i generaciju, uz nas ste potpuni, jer imamo sve kvalitete koji drugi nemaju!

http://radioo.mbdizajn.net/
Google preporuka
Dodajte prečicu (ikonicu) na Vaš desktop. Pogledajte kratko uputstvo

Pritisnite CTRL+D na tastaturi da dodate u Bookmarks/Favorites.
Reklama / Advertisement

Pratite nas na G+, Facebooku i Twitteru

Ostavite komentar

U polje ispod upišite brojeve koje vidite. * Trenutni brojevi su nevažeći. Kliknite ispod na dugme za osvežavanje da prikažete nove, validne brojeve.

4 komentara

  1. Staje sa vama dali vi zelite da radite ili se zezate sa nama . Koce vas da slusa kad imate stotinu pjesama i pustate dva mjeseca .staje vama tako se ne radi dragi moi samcani . Ako nesto ne ucinite necete dugo .pozdrav ovo je prijateljski savjet .

  2. Dali vi imate vise pjesama stalno slusam iste vec mjesec dana. Dosadile prijatelji moji, prebacite plocu odnosno poigrajte se sa tom tehnikom tako se ne uspijeva medju stotine radija na internetu . Pozdrav zelim da uspijete ali tesko ovako .

  3. Dali vi imate jos pjesama osim ovih stotinu jer vec mjesec dana nista se ne mijenja .tako se ne radi dragi moji samcani . Pozdrav

  4. Evo da sejavim da malo dam par moih savjeta. Dugo vremena slusam dosta radio stanica ovih sa fm. Talasa i ove internet programe. Ovo su samo dobro namjerni savjeti . Sto prije pocnite davati dobru stariju narodnu muziku to je moj savjet . Znam da ste poceli raditi prije mjesec dana to je kratko vrijeme ali morate pustati naprimer sabana, miroslava , jasara , milanceta,canu,silvanu,mitra,baju,i mnoge starije imladje .haliaa obadva , marinka itd . Kad idete u zivo sto manje onog lupanja i nekih komentara bez veze . Najavite ko ste i iz kog grada emitujete program . Stari radio samac bio je slusan na 290m a posle fm 95,2.ima se tradicija slusanja svog radija .pozdrav.sve ovo napisano je u zelji da uspijete . Samo vise raznovrsne muzike bez nacionalni inace brisem odma.nije to opasno ali vi dajete program za nas . Sve ovo je moj savjet znam kako dise radijo .jos jednom poz.ja sam iz batkuse zivim u auatriji .dali ima sanse da radite i na fm.