Radio Hrvatsko Zagorje Krapina

Oglasi / Advertisements
Radio Hrvatsko Zagorje Krapina
Ocena: 4.2 | Broj glasova: 5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Prikaži zvanični sajt

Radio Hrvatsko Zagorje Krapina pokrenut je 1967. godine, i važi za najstariji radio u Hrvatskom zagorju. Provobitni cilj osnivanja bio je promocija Krapinskog festivala i kajkavske popevke. Od nastanka prati događaje vezane za Hrvatsko zagorje – politički, javni, kulturni i gospodarski život.
Pratite na FM frekvencijama 91.5, 97.9, 99.2, 102.2 i 104.9 MHz, i putem online live streama.

Oglasi / Advertisements
Pritisnite CTRL/CMD+D na tastaturi da biste dodali u Bookmarks/Favorites.

Komentari za Radio Hrvatsko Zagorje Krapina

Ostavite komentar

6 komentar/a

pozdrav iz krapine

Lijepi pozdrav iz Hamburga😊.

Spoštovani!
Volim slušati vaše emisije, ali ne pišem zbog toga jer nemam komentara. Radio Krapina je naš večerni ili nedeljski radi. Ja tražim Sopek Dubravka, koji je radio u Cinkarni i bio moj dobar prijatelj. Molim vas, da mu posresredujete moj broj telefoma 051 223 856 ili da mu spomenute moje ime in prezime.
Puno pozdrava vama i ostanite LJUDSKI RADIO.
Vaša slušateljica Anica

Jako sam sretan što mogu svoju najdražu radio postaju( iz svoje mladosti) slušati preko interneta. Veliki pozdrav mojoj rodnoj Krapini iz Zagreba.

Lep dober večer – spoštovani!

Pišem Vam iz Laškega. Vaš radio poslušam že kar nekaj časa preko interneta, pa vendar od nekje marca naprej je KATASTROFA. SPLOH SE NE DA VEČ POSLUŠAT. PREKINJA, NAPIŠE MI : PONOVNO VKLOPI ALI NAPAKA – G R O Z A.. Sploh ne vem, ali naj poslušam ali ne.
Ne vem, kaj se je z Vašim radiem zgodilo, vendar: našemu prijatelju, ki vodi oddajo ta dobra stara vremena “težim”, da naj že kaj stori, da se bo dalo poslušat, vendar ?!
Saj vem, da en poslušalec “gor ali dol”, pa mislim, da to ni res. Z veseljem bi poslušala Vaš radio, toda tako ni mogoče. Sem upokojenka, “NORA NA RAČUNALNIK”, pa me določene stvari motijo. Radio KAJ igra “kot nor”, čisto, brez prekinitev, kadar koli ga vklopim (/po pomoti) samo jaz bi poslušala Vaš radio.
Zelo bi bila vesela, če bi kaj storili (zamenjala sem celo računalnik – nabavila novega) pa je vse isto. Znorim, ko mi v dveh minutah zaigra 10 melodij (vsake po malo), potem pa me vrže ven. NORO.
PRISILA BI VAS, DA KAJ STORITE, SAJ MISLIM, DA NISEM EDINA, KI POSLUŠA Z VESELJEM VAŠ RADIO PREKO INTERNETA (CELO V SLOVENIJI)
Upam, da še naprej Vaša redna poslušalka iz Laškega.
stanislava petrič

slusam vas svaki dan ,samo nastavite tako imate dobar izbor ojesa pjesama.pozdrav iz svedske.