Radio Rosoman

Radio Rosoman ne emituje program preko interneta.
Oglasi / Advertisements
Radio Rosoman
Ocena: 5 | Broj glasova: 2
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Slušajte Radio Rosoman i uživajte gde god da ste, može se slušati samo uživo preko interneta. Emituje najbolju i najstariju muziku.

Ова е едно од најдобрите станици во целата тиквешија. И најслушаното во нашиот регион. Најдобрата и најстара музика само на Радио Росоман слушај и уживај каде иу да се само преку интернет фрекфенцијата.

Oglasi / Advertisements
Pritisnite CTRL/CMD+D na tastaturi da biste dodali u Bookmarks/Favorites.

Komentari za Radio Rosoman

Ostavite komentar