Radio Signal Novi Sad

Oglasi / Advertisements
Radio Signal Novi Sad
Ocena: 4.5 | Broj glasova: 4
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Prikaži zvanični sajt

Slušajte Radio Signal Novi Sad preko radio prijemnika na frekvenciji 98.8 MHz FM i uživo preko interneta. Vaše SMS poruke možete slati na 062/SIGNAL ili na 062/744625.

Oglasi / Advertisements
Pritisnite CTRL/CMD+D na tastaturi da biste dodali u Bookmarks/Favorites.

Komentari za Radio Signal Novi Sad

Ostavite komentar

7 komentar/a

RADIO-SIGNAL JE ZA ONE KOJI IZLAZE.A SAD NE ZNAM BOGAMI.KORONA.

Pozdrav! Danas, izmedju 6 i pola7 sam cuo jednu pesmu, zenski glas je peva. Ne mogu da se setim kako ide text. Extra je pesma!

Pozdrav danas izmedju 20h i 20:15h isla je jedna pesma sa refrenom don’t marry touch ili nesto slicno tome,da li mogu dobiti naziv pesme ili izvodjaca,inace muzika je vrh. Pozdrav!

izmedju 19 i 20 casova isla je jedna stvar sa refrenom “don’t let me go” i “freedom”.da li mogu dobiti naziv i izvodjaca.inace muzika je ok.pozdrav

Poštovani,
Ako ste zapamtili tekst možete koristiti google pretragu da pronađete izvođača.
https://www.google.rs/#newwindow=1&q=don%E2%80%99t+let+me+go+song
Pozdrav

kako da vidim sve pesme sto pustate?

U vezi Komunalne policije, koja nema čime da se ponosi i hvališe u našem gradu, jer uglavnom ništa ne može da pomogne sugrađanima osim da zabeleže slučaj i u većini slučajeva čak i pozdrave mašući rukom “izgrednike”. Bilo bi bolje da nešto porade na svom radu nego što se oglašavaju.
Oprostite na ovolikom jedu, ali sobzirom da smo kao stanari na svojoj koži osetili njihovo pomaganje u vezi susednog kafića, ne mogu a da ovako ne reaguje,
S poštovanjem i puno pozdrava.