Radio Sunce Split

Oglasi / Advertisements
Radio Sunce Split
Ocena: 5 | Broj glasova: 4
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Prikaži zvanični sajt

Radio Sunce Split 92.9 MHz FM je neprofitna radio postaja pokrenuta 2010. godine od strane Županijske lige protiv raka. Prvi je obrazovni radio koji se na ovim prostorima sustavno bavi zdravljem.

Oglasi / Advertisements
Pritisnite CTRL/CMD+D na tastaturi da biste dodali u Bookmarks/Favorites.

Komentari za Radio Sunce Split

Ostavite komentar

5 komentar/a

Puno lipih pozdrava iz rusije, najbolji radio u okolici i sirom svita :)

Sramota je kako izgovarate strane riječi ili nazive. Ako nešto ne znate može se pitati, to je manja sramota nego ime iz Madame Butterfly koje se piše “cio cio san” čitati doslovno fonetski. Potrebno je imati minimum znanja iz te materije da se zna da se dotična zove Ćo Ćo San.To znaju djeca iz osnovne škole. Možete zamisliti kako to zvuči kada na radiju ženski glas u petak 10. travnja oko 17.45 izgovori cio cio san spominjući izvedbu spomenute opere u HNK Split. Uključite malo strasti i pameti bit će bolje svima pa i vama.
Pozdrav
Slušatelj Ivan Ivić

Najbolji ste puno stare dobre glazbe i još više korisnih savjeta o zdravlju bez dosadnih reklama samo tako …puno uspjeha u daljnem radu!

Pozdrav iz Kine (Fang Cheng) od ispacenih pomoraca koji vas redovno slusaju, ovdi je isto sparina, pijemo, pišamo kako ste naveli i patimo za nason lipon dalmacijon :D

radio sunce split nemogu otvorit u niti jednom formatu, wma,wmp,vlc, zasto????