Radio Zenica

Oglasi / Advertisements
Radio Zenica
12 ocena, prosek: 3.67 / 5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Poseti zvanični sajt

Slušajte uživo Radio Zenica i na zemaljskom FM frekvencijama: 106.6 MHz, 103.1 MHz i 103.0 MHz. Slušaocima, pored dobre muzike, obezbeđuje pravovremene, objektivne i istinite informacije o lokalnim zbivanjima.

Oglasi / Advertisements
Pritisnite CTRL+D na tastaturi da dodate u Bookmarks/Favorites.

Dodajte prečicu (ikonicu) na Vaš desktop. Pogledajte kratko uputstvo

Komentari za Radio Zenica

Ostavite komentar

5 komentar/a

DOBRO JUTRO AKO MOZETE DA MI POSALJETE LINKOVE OVIH DANASNJIH JUTARNJIH PJESAMA BIO BIH VAM JAKO ZAHVALAN.

Rodio sam se u Zenici i po prvi put se javljam na vas NET.Dok sam sam ziveo u Zenici bili ste jedna od bolje medijski uredjenih radio stanica u tadasnjoj BiH.Posto se po prvi put javljam na vas NET.zelio bih vam mnogo uspeha u radu vaseg radia.Zelio bih samo da vas zamolim ako je moguce i ako je u skladu vaseg radijskog programa da pustite pesmu za stare prijatelje iz Zenice Abaza Ahmetspahica,Nesiba Lolu Turbica i Misu Draganica.Nastanjeni su u naselju Mokusnice.Bio bih vam zahvalan ako moze od Kemala Malovcica Pevajte mi pesmu o Vesni.Nadam se da ce te uvaziti moju zelju,po mogucnosti oko podne.Unapred zahvalan Milos Zalad. S postovanjem prema rodnom gradu.

molim vas kako ču preslušat jutrošnje vijesti u 8 sati,tj 30 01 2014

dobar dan!! zamolio bih vas ako bi ikako mogli da mi pomognete, hteo bih dsa nadjem i stupim u kontakt sa prijateljom, on je sluzio armiju samnom od 1974-1976 godine u kraljevu,zove se Bosnjakovic Hazim , on je iz Zenice.. hvala unapred.. Alimanovic iz Bele Crkve

a da probate fejzbuk (kopirate ovaj link ispod)

https://www.facebook.com/hazim.bosnjakovic?fref=ts