Naxi Active Radio Bečej

Oglasi / Advertisements
Naxi Active Radio Bečej
Ocena: 4.46 | Broj glasova: 13
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Prikaži zvanični sajt

Naxi Active Radio Bečej je komercijalna radio stanica koja prati moderan i urbani način života. Ciljna grupa su slušaoci starosti od 19 do 39 godina. Emituje muziku 80-ih i 90-ih, kao i najnovije hitove, a najzastupljenija je strana muzika (oko 70%), zatim domaća (oko 20%) i mađarska (oko 10%). Osim slušanja uživo preko interneta tu je i FM frekvencija 105.4 MHz na kojoj možete slušati radio Active.

Oglasi / Advertisements
Pritisnite CTRL/CMD+D na tastaturi da biste dodali u Bookmarks/Favorites.

Komentari za Naxi Active Radio Bečej

Ostavite komentar

2 komentar/a

Pozdrav is Kanade.
Uživam u pesmama vaše stanice. Iako živim u Kanadi srce mi je još uvek u Vojvodini. Vaše pesme me podsećaju na dane moje mladosti.

Poštovani,
Da mi radio aparat ne hvata samo Naxi Active radio, slušao bih Vas samo dan ili dva i na bazenu. Ne slušam online radio stanice jer volim “staromodnu” metodu slušanja radio programa.
Mogli biste malo da promenite muzički opus jer se neverovatno ponavljate.
Poslušajte nekada Radio Beograd 202 pa naučite zanat da ne budete melanholično dosadni.
Ne verujem da imate u redakciji samo nekoliko pesama Riblje Čorbe, Pingvine, par pesama Đoleta Balaševića, nešto sitno od Azre, Filma, Plavog Orkestra… Sve isto puštate…
Evo, prinudno, Vas slušam oko deset dana i mislim da nije u redu da nam ispirate mozak istim pesmama, a milion kvalitetnih pesama ima.
Menjajte nešto.